onsdag 16 juli 2008

Freed Leek börjar ta mera ansvar i Gillestugans crew

I natt, runt tretiden, fick vi besök av Freed Leek och Gillestugan. Mupparna lyckades stänga ner våran gammla blogg och skrikit till pep strax över 1200 nya hot på cirka 30 min. Det måste ha varit ett ganska ansträngande jobb.
Lyckligtvis behövde inte pep jobba mer än 30 sek för att få bort alla hot från skallen.

Hur som helst är personernas person-nummer registrerade och anmälda till watchtower. En fiskrensning kommer även att göras under dagen. Samma person-nummer är även bannade från www.tv.nu

För att liknande incidenter inte ska upprepas har vi nu gjort ett skydd mot Mr Leek. Detta innebär att Mr Leek kan hota fem inlägg var femte minut. Vi vet inte om fem är en siffra som vare sig är för låg, för hög eller alldeles lagom. Det märker vi!

Vi har även implementerat ett övervakningssystem som ska följa crewens aktiviteter på internet. På detta sätt kan vi garantera att våra jordgubbsland förblir ostörda. Pep har skrivit systemet, och det är snart klart för att köras igång.

Som ni kanske förstår så är det inget vi är glada över. Men det är inte tråkigt att leka katt och råtta när det finns en ost med i bilden.

Tack och hej mr, vi ses igen

Inga kommentarer: